LokalnaPolitikaIzdvojeno

Goran Bukovac: Ova pobjeda nije samo moja, već svih koji su proteklih tjedana čvrsto i beskompromisno stali uz mene

PRVO OBRAĆANJE GRADONAČELNIKA

Gradonačelnik Grada Otočca od danas je Goran Bukovac. Večeras se prvi put obratio svoj biračima


Putem Facebook stranice Goran Bukovac večeras se obratio građanima, a prvo je zahvalio obitelji.

Hvala mojoj supruzi Renati i našim djevojčicama, mojim roditeljima, bratu, cijeloj užoj i široj obitelji, brojnim prijateljima, poznanicima, simpatizerima koji su uložili svoje vrijeme, novac i energiju u ovu političku bitku.

Nakon toga spomenuo je i sve koji nisu glasali za njega.

Čak i ako niste glasovali za mene, ja vam zahvaljujem i čvrsto stojim iza svojih predizbornih obećanja, a to je da će Otočac biti mjesto sretnog življenja za svakoga od nas, bez obzira na našu ideologiju, stranačku, vjersku ili bilo koju drugu opredijeljenost. – ističe Bukovac.

Nije zaboravio ni svoje nahrabrije suradnike.

Veliko i posebno hvala mojim suborcima s prve crte, kandidatima platforme Budi svoj za Gradsko vijeće Grada Otočca, koji su bili izrazito hrabri i koji su od prvog do zadnjeg trenutka pomagali nositi ovaj teret političke utakmice koja nije uvijek bila u sportskom duhu. – kaže Bukovac.

 

Cijeli status pročitajte u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close