DogađanjaVijesti

Goran Bare˛& Majke predstavljaju spot za pjesmu “Ljubav krvari”

“Ljubav krvari”, pjesma koja otvara najnoviji studijski uradak Gorana Bare & Majki, objavljena je na YouTube kanalu Croatia Recordsa.


Radi se o snimci iz slovenskog studija RSL gdje je album snimljen, miksan i masteriran pod producentskom palicom Marija Rašića. Dok čekate službeni spot uživat ćete u sjajnoj izvedbi najjače i najbolnije stvari na albumu koji samo niže pohvale. Najavljivan kao rock album godine, svaka recenzija koja je do sada objavljena to i potvrđuje – “Nuspojave” će sigurno postati kultno izdanje i jedno od najjačih ostvarenja Gorana Bare & Majki!

Aleksandar Dragaš za Jutarnji list o albumu piše kako “Nuspojave” iskaču iz svega što je naš najkarizmatičniji rock pjesnik ikada snimio i objavio dok Hrvoje Horvat za Večernji list piše kako su “Nuspojave” središnje mjesto ovogodišnje domaće produkcije i fascinantan rad autora i suradnika na albumu. Iako na albumu nema hita kakav je bio istoimeni na “Teškim bojama”, Antonija Jelić za Soundguardian zaključuje kako se radi o zrelom primjeru stvaranja, ne samo tekstualnog, već i glazbenog dok Boris Abramović za Music Box naglašava kako je Bare ponovno u vrhunskoj formi. Iako ne želi ništa prejudicirati, Mislav Bartoš za Mixetu piše kako su “Nuspojave” zasigurno jedan od kandidata za album i rock album godine dok Siniša Miklaužić za Muziku zaključuje kako je album klasičnog Baretovog bluesa pomno brušen do najsitnijeg detalja.

Priču o “Nuspojavama” ćemo podcrtati citatom iz recenzije Zlatka Galla objavljene u Slobodnoj Dalmaciji: “Nuspojave su – evo zaključne dijagnoze – sjajan album.”

Predstavljanje novog albuma “Nuspojave” održat će se u Caffe baru i Music shopu Nova ploča, Bogovićeva 5, sutra, u četvrtak, 5. travnja s početkom u 18 sati, a potpisivanje albuma za fanove održat će se u 19 sati.

 

Foto: screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close