Scena

GLUMAC ROBERT KURBAŠA NAJAVLJUJE NOVI ALBUM

Popularni hrvatski glumac Robert Kurbaša predstavio je novi singl i spot za pjesmu “Sunce, vjetar i ti”, kojom najavljuje i prvi studijski album “Biti mi daj”.

Album je nastao povodom obilježavanja 150 godina knjižare Morpurgo u Splitu. Na albumu se nalaze pjesme Jakše Fiamenga, Enesa Kiševića, Ante Vučkovića i Fra Bonaventura Dude. Riječ je albumu poezije uz originalnu popratnu glazbu Milan Štajner, a sve stihove interpretira dramski umjetnik Robert Kurbaša.

U spotu glume plesači Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić, koji glume i u predstavi “Ti”. Predstava se prikazuje u Zagrebačkom plesnom centru, a obilježava obljetnicu zajedničkog rada dvoje plesača. Spot je režirao Darko Drinovac, Kristina Bagoura se pobrinula oko produkcije, a Matija Penava i Robert Kurbaša su protagonisti u spotu. Enes Kišević je autor teksta pjesme, a Milan Štajner je autor glazbe.

Evo i pjesme:

Tekst: crorec.hr

Foto: robertkurbasa.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close