VijestiSport

Gdje bodriti Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Ličko-senjskoj županiji?

U Ličko-senjskoj županiji organizirano gledanje utakmice finala organiziraju jedna općina i jedan grad. To su službene organizacije, s velikim videozidovima. Nedjelju popodne odvojite za pobjedu.

Općina Plitvička jezera


Općina koja je prva počela s javnim gledanjem utakmica na videozidu u Ličko-senjskoj županijii, upravo je ona Plitvička jezera. Putem službene web stranice i ovaj put iz Općine obavještavaju građane da se sve gleda na ekranu od 12 m2 koji se nalazi između kafića Amadeus i Barcode. Sve počinje od 15 sati.

Općina Plitvička Jezera poziva sve da pokažemo zajedništvo i podržimo naše Vatrene na putu prema nogometnoj besmrtnosti.

Grad Gospić

U glavnom ličkom gradu, Gospiću, posebno su se potrudili da se cijela priča finala zapiše u povijest grada. Na Trgu Stjepana Radića organizira se veliko gledanje utakmice, a piće i hrana su besplatni. Svira DJ i Plitvički bećari, a zabava počinje od 16 sati. Gospićani pozivaju na ujedinjenje i proslavu kakvu naši dečki pobjednici zaslužuju.

Zabavite se na trgovima, a ne sumnjamo da će zabava biti izvrsna i u mnoštvu kafića i klubova koji i u drugim gradovima i općinama također organiziraju gledanje finala i nadamo se – pobjedu Hrvatske! Bravo za sve koji su se u trenutcima proslave, potrudili drugim sugrađanima u Ličko-senjskoj županiji organizirati dobru zabavu i prigodnu proslavu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Hrvatski nogometni savez

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close