VijestiScena

Franka Batelić nije ušla u finale Eurosonga

U prvoj polufinalnoj večeri 63. Eurosonga predstavnici 19 zemalja predstavili su se gledateljima diljem Europe, a njih deset nastavlja svoje sudjelovanje na ovom glazbenom natjecanju. Za devet zemalja Eurosong je završio večeras.


O sudbini natjecatelja odlučila je kombinacija glasova gledatelja koji su glasali putem SMS-a i poziva te glasova žirija koji su sinoć poslušali, pogledali i naposljetku ocijenili sve nastupe. Glasati su mogle samo zemlje sudionice prvog polufinala, te Ujedinjeno Kraljevstvo, Portugal i Španjolska.

U finale idu Austrija, Estonija, Cipar, Litva, Izrael, Češka, Bugarska, Albanija, Finska i Irska, a Eurosong avantura za našu predstavnicu Franku Batelić je završila.

Kako sam već puno puta rekla, samo stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja, za mene je velika pobjeda! Poznato je da je prvo polufinale bilo toliko jako i drago mi je sto sam bila njegov dio. Mjeseci rada su iza nas i ponosna sam na sve koji su uz mene na tom putu. Zahvaljujem svima koji su glasovali za nas i nadam se da vas nisam razočarala”,  rekla je Batelić.

Više na 24sata


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close