VijestiScenaTurizam

FOTO/VIDEO Zbor “Krstitelj” nastupio na božićnom koncertu u Korenici

Povodom obilježavanja Adventa u Korenici 14. prosinca u dvorani KIC-a Korenica nastupio je zbor “Krstitelj” iz Splita.


Tako je publika kroz 19 pjesama koliko ih je zbor izveo mogla uživati u prekrasnim acapella i instrumentalnim zvucima što starih, što modernih božićnih i crkvenih pjesama.

Zbor mladih “Krstitelj” mješoviti je zbor crkve sv. Ivana Krstitelja na Trsteniku. Ima dvadesetak aktivnih članova koji su podijeljeni u žensku klapu „Luše“ i muška klapu „Šuše“. Članovi su velikom većinom glazbeno školovani te je iz ljubavi prema glazbi nastalo i mnogo autorskih pjesama. Zbor redovito animira misu u svojoj župi, a skladbe koje vjernici mogu čuti snimljene su na dva nosača zvuka.

Advent u Općini Plitvička Jezera organiziraju Turistička zajednica i Općina Plitvička Jezera. Traje do kraja prosinca, a sva događanja možete pratiti na Facebook stranicama Visit Plitvice Lakes te Advent u Korenici.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB / Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close