Kućni ljubimciVijesti

FOTO Udruga AnimalLika obilježila Svjetski dan napuštenih životinja

Udruga za zaštitu životinja AnimalLika jučer je u Gospiću obilježila Svjetski dan napuštenih životinja.


Predsjednik udruge Milan Stilinović i volonteri udruge za zaštitu životinja AnimalLika su na štandu ispred FINA-e u centru Gospića prikupljali donacije za napuštene životinje u obliku novčanih sredstava, hrane za životinje, deka i ostalih potrepština.

Svi prolaznici mogli su se pobliže upoznati s radom i ciljevima udruge koji su zaštita životinja, promicanje njihovih prava, udomljavanje napuštenih životinja i suradnja na osnivanju županijskog skloništa! 

 


Bila je to prva akcija ove nove gospićke udruge, ujedno i vrlo uspješna. Odaziv građana je bio i više nego zadovoljavajući, poručili su članovi udruge AnimalLika i zahvalili svima koji su doprinijeli i pomogli udruzi u njenom dosadašnjem radu.

Predsjednik udruge Milan Stilinović pozvao je građane Gospića da se jave kao privremeni udomitelji dok se ne izgradi sklonište za napuštene životinje te sve poduzetnike i one koji su u mogućnosti da doniraju sredstva za napuštene životinje.

Više o samoj udruzi i njihovom radu možete pronaći na Facebook profilu Udruga za zaštitu životinja AnimalLika

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close