DogađanjaVijesti

FOTO Tomislav Bralić i Klapa Intrade RASPLESALI ZAGREB u Domu sportova

Sinoć smo posjetili koncert proslave 30. godina postojanja Klape Intrade i Tomislava Bralića. Pratili smo koncert putem Instagrama, a danas donosimo i više informacija te fotogaleriju


Hvala Vam svima od srca – našim fanovima koji su došli iz svih krajeva Hrvatske, iz Mađarske, Češke, Slovačke, Slovenije…našim gostima i prijateljima Tediju Spalatu i Petru Graši što su svojim nastupom uveličali ovu večer, i ništa ne brinite, pivat ćemo mi još barem 30 godina, kazao je Tomislav Bralić u subotu na koncertu klape Intrade kojim su, u velikoj dvorani Doma sportova, proslavili 30 godina od osnutka klape.

Dvorana je bila prepuna ljubitelja klapske pisme, a Zadrane su došli podržati i prijatelji Goran Karan i Neno Ninčević te gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić. 

Koncert za 30 godina uistinu je bio veličanstvena proslava ove velike obljetnice, a Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupili su puna srca davši svoj maksimum, što publika svaki put kod njih prepozna i zbog čega ih voli i vjerno prati.

Slavljenički program vodila je poznata novinarka Mila Horvat koja je klapi poželjela još puno izvrsnih pjesama i godina ispunjenih glazbom.

Klapa Intrade koncert je otvorila ‘Baladom o zadarskoj rivi’ i nizala svoje najveće hitove puna dva sata, a vjerni obožavatelji pratili su ih u svakom stihu. Posebne ovacije izazvale su pjesme ‘Zašto uvik pivam’, ‘Ne znam što me tebi vuče’, ‘Ispod tvoje boloture’, ‘Stina pradidova’ i ‘Da mi budeš jidro’, nakon čega im se na pozornici pridružio Tedi Spalato.

Zajedno su otpjevali svoj veliki hit ‘Sve dok bura dere’ i ‘Cviće’ klape Intrade za koju je Tedi napisao glazbu. Petar Grašo čestitao je klapi Intrade 30 godina briljantne karijere te sam na svom klaviru zapjevao‘Moje zlato’, ‘Uvik isti’ i ‘Lakše mi je s njom’.

Nije dugo trebalo da se cijela dvorana ustane i zapleše kad su Tomislav Bralić i klapa Intrade zapjevali ‘Ane moja’, ‘Kolajna od zlata’, ‘Klapa Intrade’, ‘Zora bila’ i ‘Croatio, iz duše te ljubim’. Bralić je tada pozvao publiku da upale svoje mobitele koji su, svjetleći u mraku, stvorili iluziju zvjezdanog neba. 

Nisu Zadrani zaboravili pozdraviti ni svoje domaćine, pa su za njih zapjevali ‘Beži, Jankec’.  

Izvrsno raspoloženi Bralić i klapa Intrade okupirali su pažnju publike od prve do posljednje minute koncerta i stvorili opuštenu atmosferu u kojoj su mogli uživati svi gosti.

Direktor diskografske kuće Scardona, koja već 12 godina surađuje s klapom Intrade, gospodin Branko Paić te savjetnica Hrvatske glazbene unije, gospođa Jadranka Čubrić, uručili su Tomislavu Braliću i klapi Intrade posebno priznanje za 30. obljetnicu klape, a Zvečevo se posebnom edicijom čokoladica ‘Tomislav Bralić i klapa Intrade – 30 godina’ pobrinulo da se i publika zasladi na rođendanu svoje omiljene klape.

Svečanosti prigode pridonijela je i impresivna scenografija te osam metara širok video zid na kojem su se prikazivale fotografije iz karijere klape Intrade, od samih njenih početaka do danas.

Koncert u velikoj dvorani Doma sportova bio je ujedno i deseti jubilarni koncert klape Intrade u Zagrebu koji svake godine održe u predbožićno vrijeme. 

Dvije značajne obljetnice klapa Intrade proslavila je uistinu izvrsnim koncertom, produkcijski na najvišem nivou, a izvođački maksimalno posvećeno, cijelim srcem.

Upravo njihovu ljubav prema glazbi i zahvalnost prema publici, prepoznali su mnogobrojni fanovi koji su sinoć ispunili Dom sportova i klapi Intrade tako dali najbolji mogući poklon i priznanje za 30. rođendan. Pogledajte nekoliko fotografija. 


Foto: Igor CC Kelčec

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close