Turizam

FOTO Šarenilo, smijeh i gužva na plesnom podiju: Ovako izgleda mačkarano ludilo u Otočcu!

VESELA ATMOSFERA

Maškarano ludilo u Otočcu još uvijek traje. U subotu su održane 2. Mačkare u Gackoj na kojima se ponovno našlo itekako zanimljivih maski, javljaju iz TZ Grada Otočca.


Pobjedu su odnijele 3 najbolje grupne maske koje su novčano nagrađene. Treće mjesto ovog je puta pripalo grupi Bijele kute FT, drugo mjesto grupi The Čarlston Girls, dok su prvu nagradu odnijeli Emirati. Najbolja pojedinačna maska pripala je The madam Florami.
Za zabavu su ovog puta bili zaduženi uvijek dobro raspoloženi momci iz grupe Crescendo Senj. Atmosfera je bila itekako vesela, a na podiju se moglo vidjeti raznih plesnih koraka, neobičnih rekvizita, a ponajviše perja i lažnih dolara s kojima su Emirati sve podmićivali. Plesalo se do ranih jutarnjih sati.

Dječji maskenbal okupio preko 200 djece

No to nije sve, u nedjelju se održao i dječji maskenbal koji je okupio preko 200 djece. Zabava za male mačkarice započela je u 16:00 sati također u dvorani Vatrogasnog doma u Otočcu. Ekipa iz zemlje zabave maškaranu dječju skupinu kroz animacijsko plesni program zabavljala je gotovo 4 sata.
Uz tete animatorice djecu su posjetile maskote psića u ophodnji te Spužva Bob. Uz to svoje plesno ritmičke vještine pokazali su članovi i članice Zumba kids grupe iz Otočca i dječjeg aerobika Sportske udruge Pokreni se iz Otočca.
Dječji maskenbal organizirala je Turistička zajednica Grada Otočca u suradnji s DVD-om Otočac te sponzorima: DVD Vrhovine, Bistro Ribič, Caffe bar Mario i Hotel Zvonimir koji su omogućili djeci slatkiše i fritule.

Ove subote ne propustite treće događanje Mačkara u Gackoj!

No maškarano ludilo se nastavlja i dalje. Već ove subote, 11. veljače održavaju se posljednje ovogodišnje Mačkare u Gackoj, a za zabavu je zadužen Allegro band iz Otočca.
Organizatori kažu kako ne sumnjaju u kreativnost maski i ovog puta te odličnu i veselu atmosferu kao i do sada.
U nastavku pogledajte fotogaleriju od proteklog vikenda:

 

Izvor: TZ Grada Otočca | Foto: Milan Krznarić/TZ Grada Otočca

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close