VijestiScenaTurizam

FOTO Na Plitvicama snimljena emisija Lijepom našom: I Rakovica predstavila baštinu!

Jučer je u večernjim satima dvorana na Mukinjama pod upravljanjem Nacionalnog parka Plitvička jezera bila premala za sve zainteresirane. Snimala se nadaleko poznata hrvatska emisija Lijepom našom, ovaj put tema je bila “Plitvička jezera” s brojnim gostima iz Like i Hrvatske.

Događaju su prisustvovali brojni uvaženi gosti; načelnik Općine Rakovica Franjo Franjković, načelnik Općine Plitvička jezera Boris Luketić, biskup Gospićko-senjske biskupije Zdenko Križić, župan Ličko-senjske županije Milan Kolić, župan Karlovačke županije Ivan Vučić, direktorica Turističke zajednice Općine Rakovica Mira Špoljarić, direktorica Turističke zajednice Općine Plitvička jezera Maja Šikić i brojna druga poznata lica iz Like. Osim ravnatelja i direktora brojnih institucija, među poznatim licima našao se i lički pivar Karlo Starčević, poznati umirovljeni HRT-ov novinar iz Like Joso Brkljačić, i drugi.

U pozdravnom govoru načelnik Općine Rakovica Franjo Franjković naglasio je kako je izuzetno zadovoljan dolaskom HRT-ove emisije na područje Plitvica, a istaknuo je i kako se nada da će ova suradnja Općine Rakovica, Plitvička jezera i Nacionalnog parka Plitvička jezera, biti prva u nizu s obzirom na mogućnosti koje zajednički mogu ostvariti. Zahvalio je voditelju Branku Uvodiću i prigodno mu u ime organizatora poklonio umjetničku sliku Plitvičkih jezera.

Načelnik Općine Plitvička jezera Boris Luketić zahvalio je voditelju Uvodiću na dolasku u Liku i na Plitvice, a posebno je pozdravio i uvažene goste te sve okupljene u dvorani na Mukinjama koja je bila prepuna.

Rakovica - HTZ v.2

Program se nastavio nastupima KUD-ova, iz Rakovice je nastupio KUD “Izvor”, a nakon toga bilo je više od 20-ak izvođača. Otpjevao se i lički ojkan od lešćeranskih Ličana, nezaobilazni “Stari sokol” i “Vila Velebit”. Nives Celzijus i Mate Bulić najbolje su zabavili publiku, a sve ćete uskoro vidjeti u programu HRT-a.

Pogledajte nekoliko fotografija koje smo sinoć zabilježili na Mukinjama!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close