VijestiLifestyle

FOTO Nova 2015. dočekana diljem Hrvatske

Unatoč niskim temperaturama mnogi su Novu godinu dočekali na otvorenom uz raznovrsne zabavne programe.

U Lici se Nova čekala po hotelima i restoranima, a na otvorenom je bilo glasno i zabavno u Gospiću i Korenici na trgu, te u Otočcu u paviljonu. Svirali su lokalni bendovi i time najbolje zabavili domaću publiku. U Korenici je proslava trajala najduže, i to već od 17h popodne s vatromet i dobrom posjećenošću događaja. Brinje je Novu dočekalo u podne i time jučer prvo u Lici ušlo u Novu. S obzirom na vremenske uvjete diljem županije organizatori su većinom zadovoljni posjetom iako se nadaju da će sljedeće godine biti još kvalitetnije i bolje.

Što se tiče glavnog grada Hrvatske, na glavnom zagrebačkom trgu građani uživali u taktovima Novog vala – nastupili su Jura Stublić i Film, Jurica Pađen i Aerodrom, Davor Gobac, Boris Leiner te Renato Metessi uz pratnju Telefon Blues Banda, a na Europskom trgu Zagrepčane je u novu ispratila grupa Detour.

Splitski glazbeni trolist Zorica Kondža, Marijan Ban i Siniša Vuco zabavljao je sugrađane u najluđoj noći na Rivi. Na Stradunu su nastupili Tony Cetinski, Petar Dragojević te grupa Silente, a Riječane su grijali band Jonathan, Parni valjak te Beatles Revival Band.

Porečani su imali čast uživati u koncertu kraljice Balkana Severine, dok je na dočeku u Puli nastupio Zlatan Stipišić Gibonni s gostima – Ivanom Husar, Damirom Urbanom, Davorinom Bogovićem te predgrupom Le monde.

Bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv i grupa Elemental zabavljali su Šibenčane. Na osječkom Trgu slobode bile su postavljene tri pozornice – na prvoj je posjetitelje zabavljala grupa Vigor, na drugoj DJ Sly, a na trećoj Tamburaški sastav Sitan vez.

Sibenik,01.01.2015 - Nova 2015. godina u Docu docekana uz koncerte Elmentala i Dubioze kolektiv Dubrovnik, 31.12.2014 -  Dubrovcani i njihovi gosti docekali Novu 2015. godinu na Stradunu Dubrovnik, 31.12.2014 -  Dubrovcani i njihovi gosti docekali Novu 2015. godinu na Stradunu Zagreb, 31.12.2014 - Docek Nove 2015. godine na Trgu bana Jelacica Sibenik,01.01.2015 - Nova 2015. godina u Docu docekana uz koncerte Elmentala i Dubioze kolektiv Split, 01.01.2015 - Vatrometom docekana Nova 2015. godina Zagreb, 31.12.2014 - Docek Nove 2015. godine uz vatromet u centru grada

Tekst: UL/jutarnji.hr

Foto: CROPIX – Nikša Stipančev, Duje Klarić, Nikša Duper, Damjan Tadić, Marko Todorov

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close