Vijesti

FOTO: Mališani iz Dječjeg vrtića “Pahuljica” prikupili darove za siromašnu djecu

Dječji vrtić “Pahuljica” Gospić već drugu godinu zaredom organizira humanitarnu akciju pod nazivom Djeca djeci” u kojoj djeca iz vrtića skupljaju poklone kako bi uljepšali Božić nekome.


Prošle godine u humanitarnoj akciji sudjelovala je samo jedna vrtićka skupina, a ove godine sva djeca koja su u vrtiću. Djeca i njihovi roditelji prikupili su prigodne poklone (dječju odjeću, igračke, slatkiše…) i ukrasili ih kako bi ih mogli donirati u Caritas i dati djeci čiji roditelji si ne mogu priuštiti kupovinu poklona.

Dvije skupine djece sa svojim odgajateljicama iz vrtića posjetile su Caritas Gospićko-senjske biskupije i uručile voditeljicama Caritasa svoje poklone i čestitku koju su sami izradili.

“Jako je lijepa gesta kada se djeca s roditeljima odazovu na takvu akciju, pogotovo u tolikom broju. Klinci su presretni što mogu svojim poklonom nekome uljepšati Božić”, ističe Mirela Trtica, odgajateljica.

Osim humanitarne akcije, danas su odgajateljice iz dječjeg vrtića ukrasile djeda Božićnjaka i baku Mraz koji će uljepšati Zimski sajam u Gospiću.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: LIKACLUB

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close