VijestiScenaTurizam

FOTO Glazbeno-svjetlosni spektakl uz Novčicu na “Tesla in Lika” festivalu

“Tesla in Lika” jedinstveni je projekt koji za cilj ima promovirati  inovacije, sport i kulturu.


Roboti, električni bicikli, formula, Nikola Tesla… sve to i još mnogo više ovih dana može se vidjeti u Gospiću i okolici grada. Na Trgu Stjepana Radića mladi robotičari pokazali su svoja znanja i vještine, roboti su igrali razne igre, dok su djeca slušala priče tete pričalice iz DND-a Gospić. Dvojnik našeg poznatog znanstvenika Nikole Tesle, kojeg je utjelovio Mario Paral, obilazio je aktivnosti po Trgu i svi su se rado fotografirali s njim.

U večernjim satima program se nastavio uz rijeku Novčicu u Mlinarskoj ulici gdje su građani grada Gospića imali priliku vidjeti prezentaciju surfanja na električnim daskama za surfanje PLURATO SAILFIN, prekrasne izvedbe mladih mažoretkinja grada Gospića te njihov specijalni nastup u mraku s uključenim svjetlosnim efektima. I sve to  uz dobru glazbenu podlogu grupa Pavel i Vatra!

Pogledajte galeriju fotografija!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close