DogađanjaVijestiTurizam

Folklorna večer u Korenici!

Vikend pred nama u Općini Plitvička Jezera posvećen je kulturi i zabavi, jer sve je spremno za raspjevanu i rasplesanu Folklornu večer!


U subotu 10. veljače u 19 sati svi su pozvani u sportsku dvoranu Srednje škole Plitvička jezera u Korenici na jednu od omiljenih i izuzetno posjećenih manifestacija, koju petu godinu za redom organizira Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Korenica.

U bogatom programu, uz domaćine  će sudjelovati još tri kulturno-umjetnička društva: KUD Dangubice – Kuterevo, KUD Antun Klasinc – Lasinja , te KUD Ljeskovac – Vinkovci koji će izvesti tradicionalne plesove i napjeve svojih krajeva.

Večer je ovo u kojoj predstavljamo kulturnu baštinu našeg kraja ali i ostatka Hrvatske, pošto u goste dovodimo renomirana kulturno umjetnička društva. Pozivamo sve mještane kao i turiste da nam se pridruže ovu subotu u veseloj večeri kulture i zabave u Korenici“, poručili su iz Turističke zajednice općine Plitvička Jezera.

Izvrstan razlog da ovaj vikend rezervirate za Folklornu večer i uživate u prekrasnoj kulturi i tradiciji, koju čuvaju i najljepše predstavljaju kulturno umjetnička društva!

 

Izvor: Sponzorirano | Foto: HKUD Korenica

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close