DogađanjaVijesti

Filmovi koji će vam plažu unijeti u dnevni boravak

Lijepo vrijeme i ljetne temperature postaju dio naše svakodnevice. Jedino o čemu tada možemo razmišljati je izležavanje na plaži. No, dok brojimo dane do odmora možemo se barem izležavati na kauču i gledati filmove koji će nam dočarati plažu u dnevnom boravku


1. Nevolje u raju, otoci Francuske Polinezije
Ovo je film savršen za ljubitelje romantičnih komedija i za sve one koji sanjaju o posjeti otocima Francuske Polinezije.
Većim dijelom sniman je na prekrasnom otoku Bora Bora, a odlična glumačka postava i situacije u kojima će se naći nasmijavat će vas čitavo vrijeme.

Radnja prati četiri ljubavna para koji odlaze na odmor iz snova. Ili im se barem tako čini.

Naime, jedan od parova ima bračnih problema te su odlučili otići u prekrasno odmorište koje nudi savjetovanje za parove.

Kako bi smanjili troškove pozovu nekoliko prijatelja bez da su im rekli kako i oni isto trebaju ići na savjetovanja.

2. Preboljeti Saru Marshall, čudesni Havaji
Romantična komedija s elementima drame nasmijat će vas do suza i stvoriti pravi morski ugođaj u vašem dnevnom boravku. Kako i ne bi kada je film sniman na prekrasnim Havajima, a radnja je jednostavno presmiješna.

Film započinje tako što glavnog lika Petera ostavi djevojka Sarah nakon pet godina veze. On je skladatelj, a ona poznata glumica. Kako bi se oporavio od tog groznog prekida on odluči otići na Havaje.
No, odmor iz snova za Petere uskoro postaje noćna mora jer u istom hotelu nalaze se Sarah i njezin novi dečko koji je slavna rock zvijezda. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

 

Foto: Đurđica Banić

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close