Scena

Film Oklada stoljeća osvojio glavnu nagradu PGA

Ta se nagrada, naime, smatra indikativnom za Oscare. Film koji je naš reporter pogledao još pred koji tjedan i koji mu se nije baš osobito svidio tako bi u utrci za najprestižniju filmsku nagradu mogao pobjediti Povratnika Leonarda DiCaprija.


Iznenađujuća pobjeda Oklade stoljeća rezultirala je i drugačijim rasporedom na kladionicama. Dosad je prvo mjesto držao film Spotlight, makar je na Zlatnim globusima izgubio od Povratnika, ali se promijenilo čim je Oklada osvojila PGA-ovu nagradu i tako izbila na mjesto favorita. Inače, 2006. je bila posljednja godina kad se dobitnik PGA-ove nagrade i Oscara nisu preklapali, tako da bi se moglo lako dogoditi da Leonardo 28. veljače opet ostane bez svog zlatnog kipića.


Tekst: telegram.hr
Foto: arhiva
Video: youtube.com

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close