Scena

VIDEO Filip Markek iz Zagreba objavio svoj prvi singl na iDJVideosu

Mladi Zagrepčan Filip Markek objavio je svoj prvi singl. Balada “Što si ti meni” pjesma je kojom se je odlučio pokrenuti solo karijeru pjevača, a već dugi niz godina bavio se glazbom sviranjem u bendovima i raznim nastupima diljem Hrvatske.

Sa samozatajnim Filipom razgovarali smo po samoj objavi spota koji danas, nakon 2 dana od objave, ima nešto više od 23 000 pregleda na YouTubeu.

Glazbom se bavim još od djetinjstva, sada sam odlučio krenuti u samostalnu karijeru. Mislim da je ova balada idealna za prvi singl, trudim se raditi najbolje kad nešto radim i zato sam izabrao upravo iDJVideos za produkciju spota.

Filip Markek ima 25 godina, grafički je dizajner a završio je i glazbenu školu za harmoniku.

Umjetnik sam u duši i zato takva umjetnička zanimanja. – ističe Markek.

Iako je nova pjesma tek izašla, Markek novu pjesmu najavljuje već kroz 3 do 4 mjeseca, a dotad, poslušajte “Što si ti meni”!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot HRT

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close