VijestiGrad ZagrebScena

FER-ova brucošijada: događaj na koji ne idu samo brucoši

Fakultet elektrotehnike i računarstva i KSET organiziraju 35. FER-ovu brucošijadu, a još jednu na koju ne idu samo brucoši


Nova akademska godina je počela, a s time je i puno novih mladih ljudi krenulo u svoj pohod za titulom. Nerijetko, mladi hrle i iz drugih gradova, a sve te studentske novajlije zovu se brucošima. Ipak, u pauzama između učenja valja se i zabaviti. Svaki fakultet ima svoju brucošijadu, ali jedna je posebna – brucošijada FER-a. Specifična je po tome što nerijetko nije razumno nazvati ju brucošijadom, zato što iako namijenjena brucošima ova brucošijada postaje okupljalište svih uzrasta i ljubitelja dobre glazbe.

Fakultet elektrotehnike i računarstva po 35. put ugostit će 16 izvođača koji će nastupiti na tri stagea. Na kratko mjesto za učenje postat će pravo malo središte zabave i koncertna dvorana.

Od šesnaest izvođača ističu se pipschips&videoclips, Sassja, Plastic Knives, From Another Mother, Stereo Banana, Kotlovnica i mnogi drugi gosti iznenađenja. Brucošijada će se održati u subotu 12. studenog, a ako želite nabaviti svoju kartu po early bird cijeni od 50 kuna možete to učiniti u KSET-u do 10. listopada ili do isteka zaliha

Ovo je brucošijada kada mnogi postanu brucoši. Usudite se i vi !

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook | Brucošijada FER-a

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close