Lifestyle

Fabio ostao bez kuma: Najbolji prijatelj ne podržava vjenčanje

Dok Fabio i Ines vrijeme do svog vjenčanja provode ljubakajući se po kući, njihovi bližnji ne slažu se s njihovom ideju da uđu u brak zbog novca.


Nakon što je njegov otac Silvio rekao da ne podržava Fabijevu odluku o vjenčanju s Ines, s time se složio i njegov najbolji prijatelj Ivan koji mu ne želi biti kum.

“Ne želim sudjelovati u tome”, rekao je Ivan.

Mladoženjinu najboljem prijatelju navodno se ne sviđa Ines, baš kao ni Fabijevu ocu koji je rekao kako je simpatična, ali mu se čini jako razmaženom.

Big Brother golupčići planiraju veliko slavlje, no Ines ne želi svoje roditelje na vjenčanju. Fabija i Ines će vjenčati matičar, a za to će od Big Bothera dobiti 250.000 kuna.

Je li vjenčanje pametna ideja?

Fabijevu i Inesinu ideju ne podržava gotovo nitko. Stanari BB kuće misle da je to sve cirkus, a Rina ne može vjerovati da su, kako kaže, tako glupi.

“To nije ljubav”, rekla je Rina u razgovoru s Marinom.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close