Događanja

Evo tko dolazi na ovogodišnji Revelin Festival

Na “Revelin Festivalu 2015.”, od 16. do 18. srpnja ove godine, u dubrovačkom će Culture clubu Revelin nastupiti legenda house scene, Roger Sanchez, mladi, ali već vrlo poznati Julian Jordan i duo Redondo koji će predstaviti najnoviji future house zvuk.


Najveći mamac publici bez sumnje će biti Roger Sanchez, DJ, producent, te dobitnik Grammyja. Šira ga je svjetska javnost upoznala nakon objave hita “Luv dancin”, početkom devedesetih godina prošlog stoljeća. Svjetsku mu je popularnost donijelo objavljivanje hita “Release Yourself”, 1996.

Tako je nazvana i radijska emisija koju vodi, a sluša ju petnaestak milijuna ljudi. U njegovim su se remixevima našli Alicia Keys, Michael Jackson, No Doubt, Madonna, Jamiroquai, Diana Ross, The Police i mnogi drugi. Roger ponosno nosi i ititulu najboljeg house DJa na Ibizi. Sudeći prema prošlogodišnjem nastupu u prepunom Revelinu, hitovi poput “Again”, “Another chance”, “Turn on the music” i drugi i ove će godine mnogima dati novu dimenziju ljetnog provoda.

Prošle je godine u Revelinu nastupio i mladi DJ Julian Jordan. Revelin se i danas trese od uzbuđenja koje je taj 19-godišnjak izazvao energičnim nastupom.

“Oduševljen sam klubom Revelin. Ostao sam zatečen kad sam vidio u kakvom je povijesnom prostoru smješten i kako je kvalitetan razglas. A Dubrovnik sam za sebe, to je prekrasan grad, mislim da ga je, ako ne prije, cijeli svijet upoznao sada sa serijom “Igre prijestolja”, rekao nam je mladi DJ. Već na samom početku rada podržala su ga najveća imena elektronske scene, Pete Tong, Tiesto, Nicky Romero, Hardwell I drugi, što je rezultiralo pozivima u najprestižnije svjetske klubove.

Dubrovnik i Revelin prvi će puta ugostiti nizozemski duo Redondo s future house zvukom koji desetak godina pronose svijetom. Zanimljivo je da su svoje nastupe definirali kao izvođenje glazbe “koja će cijelu obitelj, čak i vašu zlatnu ribicu natjerati na ples”. Najpoznatiji su za sada po remiksevima hitova “Love too deep” i “Tattoo girl”, a publika u Revelinu uz njih će, sigurno je, plesati do ranog jutra.

Uz ranije spomenute “headlinere” na Festivalu će nastupiti i domaće snage elektronske scene: dBA, Audiometric, Speed, DANCElectricPHILIPE & PhiberOptic.


Tekst: Index
Video: YouTube

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close