Vijesti

Evo što može zamijeniti tvoj omiljeni Instagram filter

Uz pomoć Instagram filtera svi izgledamo mršavije, mlađe, odmornije, glamuroznije i ljepše.


Mudra igra svijetla i sjena koju na nas bacaju filteri čini nas gotovo nestvarno lijepima, no ako i uživo želiš izgledati tako dobro, predlažemo da ne zaboraviš na ovih 5 malih “pomagača”:

1. HIGHLIGHTER

Jedan od najvažnijih make-up proizvoda u tvojoj kozmetičkoj torbici trebao bi biti highlighter. Ako ga naneseš ispod linije trepavica, naglasit će oči, ako ga staviš u kutove očiju, učinit će ih naizgled većim, a ako ga staviš visoko na jagodice, licu će dati odmorniji izgled te napraviti savršene obraze. Možeš ga koristiti i za isticanje ključnih kostiju te dekoltea. Trik pali svaki put.

2. OLOVKA ZA USNE U BOJI MESA

Možda ne želiš iscrtavati usnice poput Kylie Jenner, no svaka će usta dobiti potpuno novi identitet kada ih pažljivo obrubiš (unutar linija) te ispuniš nekom nježnom bojom.

3. BRONZER

Ovaj čarobni proizvod neće ti samo pomoći da se riješiš blijedog tena – on može učiniti i da tvoj nos izgleda manje ili tanje, lice uže, jagodice više, a podbradak manji. U ekstremnim slučajevima, njime možeš konturirati i dekolte i pločice na trbuhu.

4. ČEŠALJ ZA TAPIRANJE

Ako misliš da je ovaj češljić potpuno nepotreban, čestitamo – sigurno imaš prirodno savršenu kosu. Ako nemaš, u svakoj prigodi drži ovaj češljić u torbice kako bi mogla dobiti više volumena počešljati vrhove te omogućiti da šiške stoje na mjestu.

5. DOBAR GRUDNJAK

Svaka žena izgleda bolje kad ima dobar grudnjak. Ne mislimo na push-up sa umecima debelima 10 centimetara – važno je odabrati onaj koji grudi drži, podiže i nježno obavija kako bi ispod odjeće izgledale savršeno.


 

 

Izvor: Index

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close