Događanja

Elita pjeva “Zauvijek ostani”

Nakon odličnog posljednjeg singla “Zezanje”, mladi varaždinski bend Elita nastavlja sa svojim autorskim radom, no ovaj put u romantičnom tonu.


“Zauvijek ostani” naziv je krasne balade koju je uglazbio Marko Tomasović na tekst Dunje Ferdebar, a sve zajedno ukomponirao je Zvjezdan Marjanović. Suradnja se dogodila spontano, tijekom običnog razgovora o glazbi kada je Tomasović bendu predložio da nakon tri brža singla napokon naprave ljubavnu pjesmu. Čim su poslušali demo, dečki iz Elite osjetili su neku čar u cijeloj pjesmi i definitivno pristali na Markov prijedlog.

Pjesma je snimljena u HARDWORK studiju u Požegi. Za romantičan spot i ovaj put je “krivac” Marko Zeljković – Zelja s kojim je ovo već četvrta suradnja. Spot je sniman na nekoliko lokacija, u glazbenoj školi u Varaždinu, Zagrebu i dvorcu Vinica.

Vrlo zanimljiv detalj svakako će biti frakovi koji čine Elitin styling za novi romantični video, dok će posebnu pozornost privući prekrasna Lara Vukušić koja je prošle godine odnijela titulu Miss turizma Hrvatske.

 

 

Foto: screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close