Turizam

EKSKLUZIVNO Izrađena je turistička mobilna aplikacija destinacije Plitvička jezera!

U skladu s tehnološkim dostignućima i umrežavanjem cijelog svijeta, i svjetske destinacije poput Plitvičkih jezera prepoznale su važnost prisutnosti na digitalnim platformama. Tom idejom nastala je mobilna aplikacija “Plitvička jezera”. Zajedničkim snagama Turistička zajednica Općine Rakovica, Turistička zajednica Općine Plitvička jezera i Nacionalni park Plitvička jezera, u suradnji s tvrtkom Plava tvornica iz Virovitice, godinu dana radili su na izradi mobilne platforme koja će staviti destinacijsko područje Plitvičkih jezera na jedno mjesto – na digitalnu mobilnu aplikaciju Plitvička jezera.

Stavili smo se u ulogu gosta i pokušali dati sve informacije koje mislimo da su važne i da se traže. Cilj nam je bio da na jednom mjestu prezentiramo sve elemente naše turističke ponude te sve servisne informacije koje su gostu potrebne u dolasku ili odlasku i boravku na širem području Nacionalnog parka Plitvička jezera. Željeli smo da mobilna aplikacija bude funkcionalna i promjenjiva te ažurirana na dnevnoj bazi radi aktualnosti i točnosti informacija. Vjerujemo da smo u tome i uspjeli, a svim korisnicima aplikacije poručujemo – uživajte, napravljeno je za Vas!

Rakovica - HTZ v.2

Pokretanjem aplikacije čeka Vas pristupačno korisničko sučelje s jasnim pregledom svih lokacija, ruta i ostalih zanimljivosti Nacionalnog parka i okolice. Aplikacija je namijenjena svim posjetiteljima jer nudi sadržaj na hrvatskom, engleskom, francuskom, talijanskom i njemačkom jeziku. Do recenzije koja uskoro slijedi na našem portalu, mobilnu aplikaciju već možete downloadati za iOS ovdje ili Android na ovom linku, a možete to učiniti i putem ovih QR kodova.

qr plitvice

 

Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close