Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

EKSKLUZIVNO Ante Kovač je novi načelnik Općine Plitvička jezera!

Upravo su obrađena sva biračka mjesta u Općini Plitvička jezera i poznato je ime novog načelnika jedine ličke općine koja je ušla u drugi krug lokalnih izbora.


U drugom krugu lokalnih izbora za mjesto načelnika Općine Plitvička jezera danas su se borili Boris Luketić (HDZ, HDZ AS) i  nezavisni kandidat Ante Kovač. U prvom krugu lokalnih izbora Luketić je osvojio 43,96%, a Kovač 36,91% glasova.

Prema podatcima objavljenim u 20, 30 sati na službenim stranicama Državnog izbornog povjerenstva Ante Kovač osvojio je 50,88% glasova ispred protukandidata Borisa Luketića koji je dobio 47,14%

Radostan sam zbog Plitvica kao i zbog Gospića jer je poslovično tvrda Lika shvatila da je konačno vrijeme za promjene. Čestitam Karlu, zahvaljujem svom protukandidatu Borisu i neka dodje na piće u Kokuz”, izjavio je Ante Kovač, novi načelnik Općine Plitvička jezera, ekskluzivno za LIKACLUB.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close