Scena

Eagles of death metal u veljači stižu u Zagreb

Nakon terorističkih napada u Parizu koji su se dogodili tijekom njihovog nastupa u Bataclanu, Eagles of Death Metal zasvirat će u zagrebačkoj Tvornici kulture 19. veljače, a samo tri dana ranije nastupit će u pariškoj Olympiji.


Grupa Eagles of Death Metal potvrdila je da će, u sklopu turneje, prekinute nakon pariškIh napada, svirati u zagrebačkoj Tvornici kulture, 19. veljače.

Na turneji nazvanoj The Nos Amis Tour, američki će bend, samo tri dana prije Zagreba, svirati u Parizu, ali ne u Bataclan dvorani, nego u Olympiji.

Podsjetimo, u napadu terorista na pariški Bataclan u kojem su svirali prije mjesec dana, poginulo je osamdesetak ljudi, a svi su članovi banda, kad su shvatili što se događa, pobjegli u garderobu i kasnije napustili dvoranu. Tada prekinuta turneja sada se nastavlja.


 

Tekst: net.hr
Foto: Facebook

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close