Vijesti

DOČEK U PODNE Općina Brinje poziva na doček 2015.

Općina Brinje i ove će godine ispratiti Staru i dočekati Novu na njima poseban način.

Mjesto podno Sokolca, po povijesnim izvorima svoje temelje dobilo je u davna prapovijesna vremena. Preko Japoda, Rimljana i Frankopana, duga brinjska povijest ocrtala se sve do današnjih dana kada je Općina jedna od perspektivnijih s značajnim turističkim potencijalom. S obzirom da je sadržaj najvažniji, iz Općine Brinje aktivno su pristupili poboljšanju ponude za građane ali i sve one koji izaberu Liku za najluđu noć i dan u godini.

Brinjski kraj će dočekati Novu 2015. godinu 12 sati prije službenog datumskog početka. Na Trgu Janka Vukovića Podkapelskog, održati će se velika proslava uz bend Dobitna Kombinacija i Zvonimira Ostovića. Početak je posljednjeg dana ove godine u 11.00h, 31.12.2014. na Staru godinu.

Izvođači su poznati u ličkom kraju, Zvonimir Ostović kao jedan od aktivnijih njegovatelja glazbenog izričaja Like i Gacke na harmonici i bend Dobitna kombinacija, poznat s mnogih svadbi i raznih zabava u Gospiću, Otočcu i Brinju.

Organizator Dočeka u podne je Planinarsko Društvo “Škamnica” iz Brinja, a pokrovitelj Općina Brinje i načelnik gosp. Zlatko Fumić. Sve informacije o događaju možete pratiti na službenom Facebook eventu: Doček u podne/Brinje – 31.12. Posjetite Brinje i dobro se zabavite posljednjeg dana ove godine!

Tekst: UL

 

Povezane objave

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close