Vijesti

Detalji nesreće kod Okučana: Četiri osobe poginule, u kamionu su bili migranti

Kod Okučana je došlo do prevrtanja kamiona registracijskih oznaka Republike Srbije u kojem su vjerojatno bili migranti.


Četiri su osobe poginule, 17 ih je ozlijeđeno. Sve se dogodilo oko 3 sata ujutro, a Policijska uprava brodsko-posavska iznijela je na stranicama detalje:

Noćas, u 3.12 sati, u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na autocesti A3, na sjevernoj strani u blizini Okučana. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su potvrdili istinitost dojave te utvrdili da se prevrnulo teretno vozilo nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. Prema prvim potvrđenim informacijama četiri osobe su smrtno stradale, dok je više osoba ozlijeđeno.

U 4.10 sati, policijski službenici su privremeno zatvorili promet na sjevernoj kolničkoj traci autoceste, te potom u 5.20 sati i na južnoj kolničkoj traci autoceste, zbog mogućnosti prilaza vozilima žurnih službi i pružanja pomoći ozlijeđenim osobama. Ozlijeđene osobe su zbrinute u bolnici u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu.

U tijeku je osiguranje mjesta događaja i obavljanje očevida u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom, a kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća te identitet stradalih i ozlijeđenih osoba koje su se prema prvim informacijama nalazile u tovarnom prostoru teretnog vozila.

Nakon obavljenog očevida, Policijska uprava brodsko-posavska izvijestit će javnost o svemu utvrđenom”, stoji u priopćenju.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close