Događanja

Davor Šuker pokreće nogometnu televiziju!

Od prvog dana kada je zasjeo u fotelju predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, proslavljeni nogometaš Davor Šuker imao je u glavi ideju o pokretanju Hrvatske nogometne televizije. Iz HNS-a su nam potvrdili da je taj projekt u završnoj fazi


Sve je postalo službeno kada se HNS oglasio priopćenjem nakon što je postalo jasno kako prijateljsku utakmicu seniorskih reprezentacija neće prenositi HRT. Utakmicu je na koncu prenosio kanal Arenasport, a Šuker je osobno sve dogovorio oko TV prava.

‘Hrvatski nogometni savez svakoj utakmici hrvatske reprezentacije pristupa sa željom da je prikaže što većem broju navijača putem malih ekrana. Dokaz tome je i HNS-ov plan da uskoro krene s emitiranjem Hrvatske nogometne televizije, platforme na kojoj će se moći pratiti nastupi svih hrvatskih reprezentacija’, pisalo je u priopćenju HNS-a.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, na naš upit, potvrdio je kako teku završne pripreme za pokretanje ovog velikog projekta.

‘Mogu vam potvrditi kako Hrvatska nogometna televizija kreće u 2016. godini. Točan datum te na kojim će se platformama moći gledati, u ovom trenutku ne mogu šire odgovoriti od onoga što je rečeno upravo u spomenutom priopćenju’, za tportal.hr kazao je Pacak.

Više čitajte na tportal.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close