Scena

David Bowie objavio je Blackstar

David Bowie objavio je pomalo jeziv, desetominutni spot za pjesmu ★ kojim najavljuje istoimeni album ★ (izgovor: Blackstar) koji će 8. siječnja objaviti za Iso/Columbia Records/Menart.


Spot je režirao Johan Renck, poznat i kao redatelj serije ‘Breaking Bad’. Od sinoć pa do sada, spot je pogledan gotovo 300 tisuća puta, a brojke naravno rastu iz minute u minutu.

Album ★ će biti objavljen 8. siječnja 2016. (Columbia Records/Menart) na digitalnom, CD i vinil formatu. LP ploča dolazi u prelijepo dizajniranom pakiranju i sigurno će oduševiti fanove.

Dio objavljene pjesme se pojavljuje u TV drami Canal+/Sky Atlantica The Last Panthers, redatelja Johana Rencka koja se krajem desetog mjeseca počela prikazivati u Europi.

★ će biti dostupan kao CD i naravno kao vinil i to u posebno dizajniranom pakiranju.


 

Tekst: fama.com.hr 
Foto: Wikimedia Commons

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close