Turizam

Darežljivi Ličani jedva čekaju Jeleninu večeru: “Ona je žena za sve!”

Četvrti je dan ‘Večere za 5 na selu’ u Lici, a današnja domaćica je 45-godišnja Jelena Jurčić koja je pohvalila sve ovotjedne večere, iako su kandidati u početku mislili da je pomalo stroga.


Kandidati iz Gospića i okolice pokazali su kako se odlično zabavljaju na zajedničkim druženjima, ali i kako se u Lici jako dobro jede jer su sve dosadašnje večere ocijenili desetkama. A današnja domaćica Jelena je tijekom tjedna sva jela opisivala s komplimentima ‘prva liga’ ili ‘super’ pa se nada kako će jednake reakcije gosti imati i na njezine specijalitete.

Popis namirnica mi je interesantan i ja sve volim. Jelena je žena za sve!“ smatra Josip dok Ivana ističe: „Danas očekujem tradicionalnu ličku večeru, a Jelena će biti super domaćica, vesela i vedra.“

Iako Jeleni pobjeda nije važna, svejedno se nada da će opravdati očekivanja protukandidata te da će se svi dobro najesti i zabaviti na njezinoj večeri.

A hoće li joj se želje ispuniti, hoće li i ona osvojiti maksimalan broj bodova pa tako ući u borbu za pobjedu – pogledajte u novoj ‘Večeri za 5 na selu’ večeras od 20.15 sati na RTL-u.

 

Foto: RTL screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close