Događanja

20. Dana hrvatskog filma u Orašju

Koncert u Vukovaru za klapu ima posebno značenje jer je Vukovar jedan od rijetkih gradova u kojima nisu nastupili. Sami su izrazili želju da gostuju u gradu-heroju. Tomislav Bralić i klapa Intrade 5. rujna će spektakularnim koncertom obilježiti početak jubilarnih 20. Dana hrvatskog filma u Orašju.


‘Mala Pula’, kako od milja zovu festival u Orašju, trajat će sedam dana i ugostiti elitu hrvatskog glumišta, a da i glazbeni program bude na nivou eminentnog festivala, pobrinut će se omiljena zadarska klapa.
Gosti festivala uživat će tako u najljepšim hitovima klape Intrade kao što su ‘Zora bila’, ‘Da mi budeš jidro’, ‘Zalutali pogled’, ‘Nisam te sriće’ i mnogim drugima koje će zapjevati u Aqua centru.

Dan ranije Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će u Vukovaru, gdje će na središnjem gradskom trgu održati veliki koncert povodom zatvaranja manifestacije ‘Ljeto u Vukovaru 2015.’.

Koncert u Vukovaru za klapu ima posebno značenje jer je Vukovar jedan od rijetkih gradova u kojima do sada nisu nastupili. Zadrani su sami izrazili želju da gostuju u gradu-heroju, a organizatori su im velikodušno izašli u susret.
“Drago nam je da ćemo konačno zapjevati i u Vukovaru. Naše su pjesme pune emocija i imaju tu domoljubnu crtu te ćemo preko njih reći Vukovarcima veliko hvala za sve što su napravili za Hrvatsku”, kazao je Bralić.

On i klapa jedva čekaju da u petak u 21 sat izađe na pozornicu, a koncert koji pripremaju Vukovarcima sasvim sigurno će svima ostati u lijepom pamćenju. Na manifestaciji Ljeto u Vukovaru 2015.’ nastupili su i Neno Belan, Mladen Grdović te grupa Vatra.


Tekst: 24sata hr
Foto: topmensmagazine

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close