Ličko-senjska županijaPolitika

Dan sjećanja na žrtve Ribnika

Mjesni odbor Ribnik i ove godine sjetio se žrtava koje je ovo selo dalo u Drugom svjetskom ratu, i u novijoj povijesti, u Domovinskom ratu kada je Ribnik bio na prvoj liniji bojišnice.


Vijenci su položeni i svijeće zapaljene najprije kod Središnjeg križa u mjesnom groblju,a potom i kod spomenika žrtvama Ribnika u Drugom svjetskom ratu kod ribničke crkve.  Nakon toga, u crkvi Svetih Petra i Pavla župnik Zlatko Sušić služio je svetu misu.

Počast poginulim Ribničanima  odali su predstavnici brojnih Udruga iz Domovinskog rata, predstavnici lokalne vlasti, odnosno gradonačelnik Karlo Starčević i predsjednik Vijeća Grada Gospića Petar Radošević i Ličko-senjski župan Darko Milinović. Na odavanje počasti došlo je i nekoliko članova Županijske skupštine i Vijeća grada Gospića, te zamjenica gradonačelnika Kristina Prša.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close