Događanja

ČUJEŠ?!: NEBO ROZA + LETARG + CLONE AGE

Posljednji natjecateljski Čuješ?! u utorak 19.5. dovodi zadnja tri izvođača koji se bore za nastup na Brucošijadi FER-a, nastup u riječkoj Harteri, snimanje single-a i spota te poklon bon u TMS Music Shopu!


Do sada je program predstavio 15 odličnih bendova iz cijele Hrvatske, a sada je vrijeme da se natjecanje okonča  s još tri kvalitetna izvođača.

Prvi stiže Branimir Norac pod pseudonimom Nebo Roza. Dovoljan pokazatelj njegove kvalitete je da je, od svih prijavljenih kantautora,  jedini ušao u natjecateljski dio. Za sebe kaže da mu je glazbeni izričaj indie, a krasi ga spontanost, jednostavnost i opuštenost. Ovo mu je prvi zagrebački koncert što će sigurno učiniti njegov nastup posebnim.

Nekad su bili u bendu Suho Grlo Nos, zatim su kratko odmorili, a potom malo izmijenili postavu te osnovali Letarg. Još jedan u nizu odličnih novih indie bendova stiže u KSET predstaviti svoj iznimno dobar EP Paravan. Dečki su pridobili pažnju u Klubu kada su otvarali za Artan Lili, a sada je vrijeme da potvrde kvalitetu u KSET-u!

Zadnji stiže Clone Age iz Čakovca. Dečki su promijenili vokala, doveli novog gitarista i pripremili novi alt-rock album „Fuse“ koji samo što nije ugledao svijetlo, a premijerno će ga izvesti u KSET-u. Od Clone Age-a puno očekujemo kao i od novog materijala!

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close