Scena

Crvena jabuka i Gustafi predstavili su pjesmu Lubenice

Crvena jabuka i Gustafi predstavljaju prvu suradnju, pjesmu ‘Lubenice’ koja najavljuje novi album zagrebačkih Sarajlija. ‘Lubenice’ je vedra pjesma, puna ritma, a zarazna, hitoidna melodija natjerat će svakoga da zapjeva i uhvati ritam s Jabukom i Gustafima.

Autor glazbe i teksta pjesme je Igor M. Ivanović, glazbenik koji se ovim poslom bavi više od trideset godina. Karijeru je započeo još u vrijeme novog vala, svirao je u nekoliko grupa, među kojima je i Crvena jabuka.

Na pitanje kako je došlo do suradnje s Gustafima, Dražen Žerić Žera, odgovara: ‘Često se u životu dogode neke stvari koje su se jednostavno morale dogoditi. Jesu li nas spojile zvijezde ili se to zove sudbina, ne znam, očito je to unaprijed bilo planirano negdje, a mi to naravno nismo znali. Ali Lubenice su dokaz da je tako. Jer da nije, ne bi danas slušali Lubenice. Drago mi je da smo se našli, suradnja s Gustafima je došla kao pravo osvježenje za ljeto.’

Spot za pjesmu možete pogledati ovdje.


Tekst: fama.news.hr

Foto:  Wikimedia Commons

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close