Grad ZagrebTurizam

Croatia Airlines uvodi nove linije

U ovogodišnjem ljetnom redu letenja zrakoplovi Croatia Airlinesa prevozit će putnike na četiri nove međunarodne linije i izravnim letovima povezivati Zagreb s Lisabonom, Milanom, Pragom i Sankt Peterburgom.


Nacionalni zračni prijevoznik Croatia Airlines širi mrežu europskih odredišta u ovogodišnjem ljetnom redu letenja s četiri nove međunarodne linije. Tako će od 20. svibnja zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno povezivati Zagreb s Lisabonom s tri leta tjedno, a istog dana kreću izravni letovi između Zagreba i Milana, također tri puta tjedno.

Za 21. svibnja planiran je početak izravnih letova između Zagreba i Praga, a oni će se odvijati četiri puta tjedno, dok 2. lipnja kreću i letovi između Zagreba i Sankt Peterburga i na toj liniji zrakoplovi Croatia Airlinesa prevozit će putnike dva puta tjedno, a ljetni red letenja trajat će do 29. listopada.

Tijekom ovogodišnje turističke sezone Croatia Airlines će u redovitom međunarodnom prometu povezivati Hrvatsku s 34 odredišta u 20 europskih zemalja, a u suradnji s partnerom iz udruge Star Alliance i s cijelim svijetom.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: TZGZ | Foto: Croatia Airlines facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close