Događanja

Connect ima novi spot za pjesmu “Otrov”

TRI mjeseca nakon posljednjeg singla, Connect u radijski eter šalje „Otrov“. Radi se naravno o novoj pjesmi u kojoj im je gostovao soul/funk pjevač Mario Huljev, inače dobitnik Porina za najboljeg novog izvođača 2013. godine.


Pjesma „Otrov“ za koju je snimljen i video spot ljubavnog je karaktera i melankoličnog prizvuka, a metaforički priča o opijenosti ženskom osobom.

„Pjesmu imamo već više od godinu dana i mislimo da je sad pravi trenutak za puštanje u eter. U ovom spotu smo se odlučili za malo drugačiji pristup i način snimanja što ćete se uvjeriti kad pogledate. Pjesma je mali odmak od karakterističnog klupskog zvuka grupe Connect“, rekli su dečki iz Connecta.

Radiofoničnu pjesmu, moderne produkcije potpisuje Bojan Šalamon – Shalla.

Mario Huljev je pak jako zadovoljan suradnjom s Connectom.

“Suradnju s grupom Connect dogovarao sam nekoliko godina da bi se eto napokon i ostvarila. Bilo je samo pitanje vremena te senzibiliteta pjesme koji nam svima odgovara, pa se tako “Otrov” pokazao kao idealan. Svi mi dobijemo svoju dozu otrova u životu, kad tad, htjeli ili ne, tako da je gostovanje na istoimenoj pjesmi bilo osvježavajuće i nadasve pozitivno iskustvo. Nadam se da će i slušatelji uživati u našem zajedničkom “otrovu”.

Spot je sniman u novootvorenom zagrebačkom klubu Opera i u Double Tree Hotelu by Hilton, a redateljske palice primio se Ivan Dražić.

Glavni ženski lik u spotu je mlada Petra Orlić, koja je 2015. godine bila Lice godine Dalmacije.


Tekst: index.hr

Foto: You Tube schreenshot

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close