Scena

Čini se da otporan AC/DC prestaje nastupati

Izgleda da bend AC/DC ipak nije toliko neuništiv koliko smo mislili. Pjevaču tog benda Brianu Johnsonu, naime, prijeti opsanost od potpunog gubitka sluha nastavi li nastupati. Zbog toga su momci iz AC/DC-ja otkazali ostatak svoje aktualne turneje.


Grupu već neko vrijeme prati loša sreća

Ova vijest samo je jedna u nizu loših koje proteklih par godina pogađaju bend. Pred dvije godine AC/DC napustio je njegov osnivač Malcom Young zbog demencije. Johnson je kasnije otkrio da je Malcomova bolest u jednom trenutku toliko napredovala da je između dva koncerta morao iznova učiti svirati pjesme.

Dva mjeseca nakon njega grupu je napustio i bubnjar Phil Rudd koji je u AC/DC-ju svirao četrdeset godina. Rudd je, naime, otužen za pokušaj ubojstva, prijetnje smrću i posjedovanje ilegalnih narkotika. Kasnije je priznao krivnju za posjedovanje, ali i jednu prijetnju smrću zbog čega je osuđen na kućni pritvor u trajanju od osam mjeseci.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: telegram.hr | Foto: theguardian / youtube

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close