NacionalnaŽupanijskaPolitika

Bukovac iz Otočca i Dabo iz Novalje na osnivačkoj skupštini političke stranke znakovitog imena “AP”

LIČKA PODRŠKA JELIĆU

Ante Dabo iz Milinovićeve stranke LIPO i Goran Bukovac iz Starčevićeve platforme BUDI SVOJ, danas su prisustvovali osnivanju nove nacionalne stranke Akcija za promjene Marka Jelića.

“S nama su danas prisutni bili i prijatelji i partneri AP-a: Davor Nađi – predsjednik stranke Fokus, Petar Maretić – predsjednik Nezavisne liste mladih, Ante Dabo – zamjenik predsjednika stranke LIPO, Željko Lacković – predsjednik stranke Nezavisni te mnogobrojni nezavisni vijećnici, načelnici i gradonačelnici iz cijele Hrvatske.” – ističu u objavi, dok Jelić kaže:

Želimo da nam se pridruže svi oni čije su namjere časne i poštene, koji znaju, hoće i mogu te su dovoljno odlučni da se ne boje akcije i promjena odnosno da su za jednaku, inovativnu, obrazovanu, zdravu, suosjećajnu, čistu, očuvanu i naprednu Hrvatsku koju su nam naši preci ostavili da proslijedimo našoj djeci

Što se tiče Ličko-senjske županije zanimljiva je situacija da su se na istoj platformi našli članove ljuto suprostavljenih strana, BUDI SVOJ i LIPO. Darko Milinović i Ante Dabo blisko surađuju od prošlih izbora i borbe protiv HDZ-a, dok je Goran Bukovac novo lice političke scene koje je s neovisne plaforme javno bliske HSP-u i HDZ-u.

Milinović je u ožujku demantirao ličke HDZ-ove medije koju su nedavno tvrdili da Dabo sudjeluje u osnivanju Jelićeve stranke. Na Facebooku je tada ustvrdio da broj članova njegove stranke i dalje raste.

Znači li ovo da će LIPO i BUDI SVOJ ići zajedno na iduće izbore u Ličko-senjskoj županiji putem podrške platformi AP, još se ne zna jer se nitko od ličkih političara po pitanju ove vruće teme još nije obratio javnosti.

 

Foto: Facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close