Vijesti

Brkovi: Friško razvedenim muškarcima besplatan upad na koncert

Grupa Brkovi pokrenula je akciju u kojoj će prvih sto friško razvedenih muškaraca nagraditi besplatnom ulaznicom za koncert karijere koji zagrebačku punk folk wellness mašinu očekuje 7. ožujka u Domu sportova.

Do ulaznice se dolazi jednostavno. Prvih sto muškaraca koji prilože valjan dokaz da su pretrpjeli razvod braka , kopiju potvrde ili rješenja o razvodu – dobivaju besplatnu ulaznicu. Akcija se odvija isključivo uzagrebačkom Dirty Old Shopu u Tratinskoj 22 gdje se donosi potvrda i podižu karte. Sve počinje danas i traje do isteka zaliha.

U susret najvećem koncertu njihove karijere Brkovi su objavili prvi koncertni album koji se može poslušati i pogledati samo na njihovom YouTube kanalu. Materijal je snimljen u Tvornici kulture na rasprodanom koncertu kojim su promovirali album ‘Pizda materina‘. Prvi live Brkova sadrži ukupno 25 pjesama među kojima su hitovi poput ‘Nisam ja za tebe’, ‘Bolje da sam s frendovima pio rujno vino’, ‘Nisi me bila vrijedna’, ‘Ornela’, ‘Švaler’, ‘Slušaj sada dobro’, ‘Neću da idem u disko skup’, ‘Samo pijan mogu’, ‘Balkan Star’…

 

Objavom najvećeg i najvažnijeg datuma u njihovoj povijesti dolazi konačna potvrda jačine i snage benda koji se do današnjeg statusa doveo jedini ispravnim putem, čvrsto vjerujući u ono što radi. Spojivši naizgled (samo naizgled) nespojivo – emotivne stihove turbofolka sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala – Brkovi nisu izmislili ništa novo, ali način na koji to izvode ostavlja bez daha. Puno grublji, prljaviji, direktniji, duhovitiji i glasniji nego bendovi s kojima ih površno stavljaju u istu ladicu Brkovi su se do brojne publike probili DIY principima, poklanjavši albume na svojoj web stranici, proputovavši tisuće kilometara po cijelom Balkanu i razumjevši da im je u današnje vrijeme internet praktički jedini medijski saveznik. Nema kluba i festivala na kojem nisu nastupili, suvereno se probivši iz zadnjih redova i malih slova do statusa headlinera, pa se bez sumnje može zaključiti da su, u ovom trenu, Brkovi među tri najtraženija benda naše regije.

Kao specijalni gosti na koncertu će nastupiti s plitski reperi Kiša metaka i zagrebački punk rokeriŠank!?

Ulaznice

Od 1. siječnja do 6. ožujka, cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kuna, dok će na dan koncerta iznositi80 kuna.

Službena prodajna mjesta:

• Dirty old shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr

Tekst: tportal.hr

Foto: Licencirane fotografije Dunja Dopsaj, Autor:Dunja Dopsaj

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close