VijestiTurizam

Britanski The Telegraph preporučuje Hrvatsku za “odmor vrijedan habsburške elite”

Poznati britanski dnevni list The Telegraph u svom je nedjeljnom izdanju preporučio Hrvatsku i hrvatske destinacije kao savršene za „post-korona“ odmor.


U objavljenom članku, Telegraph opisuje Istru kao predivnu regiju s dramatičnom obalom, tajnim plažama i bajkovitom unutrašnjosti u kojoj se mogu probati neka od najboljih europskih vina.

Kvarner i „šetnja Lungomarem do Voloskog, preko Opatije i Lovrana, prolazeći luke, uvale i vile s bujnim vrtovima magnolija i čempresa, uz pogled preko veličanstvenog Kvarnerskog zaljeva i njegovih otoka” predstavljeni su kao nezaboravno iskustvo koje se ne smije propustiti.

Nešto južnije, nacionalni parkovi Kornati i Krka posebno su istaknuti kao dragulji šibenske regije.

Uz to, britanski The Sun, u novokreiranoj kolumni namijenjenoj za inspiraciju pri planiranju putovanja nakon COVID-19 krize, izdvaja Cavtat, kojeg uspoređuje s francuskom Azurnom obalom.

The Telegraph sa svojim dnevnim i nedjeljnim print i online izdanjima doseže preko 12 milijuna čitatelja mjesečno, dok dnevne novine The Sun dosežu gotovo 33 milijuna čitatelja mjesečno putem online i print kanala.


 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ | Foto: Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close