Vijesti

BRAVO! Medalja s prvog Balkan cup-a stigla u Taekwondo klub Brinje

Taekwondo klub Brinje ovog vikenda nastupio je na prvom Balkan Cup-u E1 i G1 u Sarajevu, na istom turniru nastupilo je 620 natjecatelja iz 40 zemalja svijeta.


Kadetkinja Magdalena Krmpotić u prvom kolu pobijedila je predstavnicu Turske te osvojila ovu veliku i značajnu medalju, a u polufinalu poražena je od predstavnice Srbije. Magdaleni je ovo prvi veliki turnir i također prvi ogroman i značajan rezultat.

Juniorka Valentina Bolješić ovaj put nije imala sreće u ždrijebu te se prvo kolo borila s 1. nositeljicom kategorije iz Crne gore, ali pokazala je hrabar i dobar nastup.

Taekwondo klub Brinje ovim putem zahvaljuje Taekwondo klubu FOX: “Naši dragi prijatelji s kojima smo otputovali na ovaj turnir su nas bodrili s tribina, te se ugodno i lijepo družili. Ovim putem i njima čestitamo na značajnom i odličnom rezultatu kao i svaki put”.

“Ovo je samo jedan pokazatelj da Taekwondo klub Brinje kvalitetno i naporno radi, također zahvaljujemo se cijeloj ekipi TKD Brinja, svim grupama jer svi skupa ste zaslužni za svaki uspjeh.

Ogromne zahvale i roditeljima, svim našim trenerima i svim prijateljima koji nam pomažu na bilo koji način, hvala vam!”, priopćili su iz Taekwondo kluba Brinje.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close