Sport

Braća Sinković u nedjelju u lovu na zlato

Martin i Valent Sinković osvojili su prvo mjesto u kvalifikacijskoj utrci dvojaca na pariće u švicarskom Luzernu i u nedjeljnom će se finalu ponovno boriti za zlatno odličje u natjecanju za Svjetski kup.


Kako i priliči najboljim svjetskim veslačima, i u ovoj su utrci vodili od starta do cilja te s vremenom 6:10.010 minuta gotovo četiri sekunde iza sebe ostavili litavsku posadu Mascinskas – Ritter (6:13.980).

Finalna utrka dvojaca na pariće na programu je u nedjelju, s početkom u 14.33 sati.

Luka Radonić je u lakom samcu uvjerljivo osvojio prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj utrci i izborio mjesto u polufinalu koje je na rasporedu u subotu (9.48 sati).

Iako su bili prijavljeni, na utrci u Luzernu nisu startali Damir Martin u samcu te sestre Karla i Marcela Milošević u dvojcu.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close