Događanja

BOŽIĆNI KONCERT Popularni Begini zabavili zagrebački club ROKO

Tamburaški sastav Begini priredio je Zagrepčanima i njihovim gostima cjelonoćni tulum na božićnom koncertu u klubu Roko. Hitovima ‘Za sve moje bivše’, ‘Kome da se žalim’, ‘Kad si birala’, ‘Napala me s leđa’ i još mnogim drugim pjesmama odužili su se stotinama svojih obožavatelja koji su ih uglas pratili od prve do zadnje pjesme. Kao posebno iznenađenje za publiku i brojne prijatelje koji su ih došli podržati, Beginima se na pozornici pridružila i njihova kolegica Nives Celzijus pa su zajedno otpjevali njezine ‘Karanfile‘.

– Oduvijek nam je bila želja odraditi baš božićni koncert u Zagrebu jer ipak smo mi dečki iz ovoga kraja. Odlično smo se zabavili, a publika je bila sjajna. Svakom izvođaču posebno je priznanje kad doživi takve reakcije u svom kraju – kazao je nakon koncerta frontmen Begina Mario Budišćak kojega su nakon koncerta brojne obožavateljice darivale plišanim igračkama i čokoladama, a on se strpljivo slikao sa svakom.

Njegova kolegica Nives Celzijus na koncert Begina došla je u pratnji prijatelja i suradnika.

– Znala sam da su Begini posebna poslastica za publiku, a meni je drago da sam sudjelovala barem malim dijelom u ovom njihovom euforičnom nastupu. Dečki doslovno rasturaju – kazala je Nives.

 

Tekst: 24sata


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close