VijestiTehnologija

Bogatiji smo za “Zdravstveno” i “Tehnološko”!

S porastom broja čitatelja na našu redakciju počeli su pristizati brojni komentari i prijedlozi. Najčešći od prijedloga jest bio onaj da proširimo spektar naših kategorija. To smo nakon određenih konzultacija u redakciji odlučili i sada smo bogatiji za dvije.

Odabir je tako pao na Tehnološko i Zdravstveno. Zašto smo odabrali baš te dvije kategorije? Prvi i osnovni razlog bio je što ste Vi to tražili, drugi razlog je bio taj što je većina naših članaka u kategoriji zanimljivo bila baš tehnološke ili pak zdravstvene tematike pa se odluka nametnula sama po sebi.

U našoj arhivi pronaći će te zanimljive članke  o inovacijama, aplikacijama, društvenim mrežamaishrani , snu,  sexu, te korisne savjete.

Svakodnevnim radom naših novinara trudimo se osigurati što kvalitetniji sadržaj, servirati Vam svježe informacije iz svijeta tehnologije, zdravlja i prehrane u svrhu Vaše bolje informiranosti.

Naša redakcija otvorena je za sve vaše prijedloge, krtike i naravno pohvale. Odvažite se i javite na: [email protected]. Dostupni smo 0-24h dnevno!

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close