Turizam

BLAGDANI U PLITVIČKOM KRAJU: Pogledajte izvrsnu ponudu u Korenici i na Plitvičkim jezerima

Ovogodišnji blagdani na području Korenice i Plitvičkih jezera proći će u kvalitetnoj i sadržajnoj turističkoj ponudi kakvu lički krajevi ne pamte. Općina Plitvička jezera zajedno s partnerima organizira nekoliko događanja na svom području, kako bi svatko od turista, ali i građana, pronašao nešto za sebe. Uzevši u obzir široku ponudu, organizatori su pokazali da su brinuli o svima.

Korenica se pobrinula za zabavu građana i turista


U predbožićne blagdane Općina Plitvička jezera osigurala je natkriveno klizalište i božićni sajam koji će se održati sa svakodnevnim programom u Korenici. Osim toga najavljen je veliki Doček Nove 2016. godine u grijanom šatoru u Korenici. Za djecu, ali i one starije, posebno je atraktivno i razgledavanje privatne zbirke životinja koje osigurava poznati obrtnik Macola iz Korenice.
U Mukinjama je na području Općine Plitvička jezera proradila i nova vučnica, što je ove godine omogućilo noćno skijanje i sanjkanje. Ponuda i mogućnost skijanja i sanjkanja na popularnoj “vučnici” ovisi o količini prirodnog snijega na Mukinjama. Agencija Plitvice Travel nudi posebnu akciju cijena za privatni smještaj, javiti se možete na kontakt agencije Plitvice Travel.

Doček tradicionalno i u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Nacionalni park i ove godine priprema svečani doček Nove 2016. godine. Novogodišnji aranžman uključuje boravak od 31.12. do 01.01, te svečanu Silvestarsku večeru za doček Nove godine. Na sam Doček, glazbeni sastav Status pobrinuti će se za zabavu i ples do jutra. Dan poslije, prvi dan 2016., sadržajno je obogaćen tradicionalnim piknikom u Parku.Nastupiti će i folklorne skupine, organizirana je novogodišnja tombola, animacija za djecu kao i skijanje i sanjkanje u zimskom centru Mukinje. Mogućnost skijanja i sanjkanja ovisi količini prirodnog snijega. U Ponudi Parka su aranžmani po cijeni već od 1350,00 kuna po osobi, a za dodatne informacije i rezervacije možete se javiti u Odjel prodaje NPPJ na mail: nova.godina@np-plitvička-jezera.hr ili telefon 053/751 832.

Zajedno do turističkog uspjeha

Mala zajednica stanovnika mora udružiti snage kako bi postignula veće rezultate, a ovdje je to slučaj. U organizaciji blagdanskih događanja uz Turističku zajednicu Općine Plitvička jezera i Općinu Plitvička jezera organizatori su i Nacionalni park Plitvička jezera i agencija Plitvice Travel.

Više informacija pronađite na web stranici Općine Plitvička jezera.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close