Lifestyle

Barmeni otkrivaju kako izgledaju spojevi na slijepo

Kako izgledaju spojevi na slijepo, kako prepoznati parove koji se nalaze na njima te koje su to simpatične i smiješne sitnice koje su uobičajene na takvim susretima, otkrilo je osam njujorških barmena- voajera koji smatraju da je upravo najbolji dio njihovog posla promatranje, ovih, većinom neugodnih situacija

Parovi većinom susrete dogovaraju preko popularne mobilne aplikacije Tinder koja dnevno spaja čak deset milijuna potencijalnih parova diljem svijeta, prenosi Daily Mail.

Uobičajeno, prvi susreti na slijepo većinom se odvijaju na javnim mjestima: u restoranima, klubovima i pubovima, a ovih osam barmena otkrilo je kako Tinderovi spojevi na slijepo doista izgledaju.

“Ljudi koji idu na spojeve na slijepo, većinom su predobro i preformalno odjeveni”, otkrio je Bryan koji radi u pubu Jakewalk u Brooklynu, dodavši da konobari  i barmeni često jedni drugima šalju SMS poruke kako bi se međusobno obavijestili o mogućem “spektaklu” na koji valja obratiti pozornost.

Osim toga, postoje situacije kada barmeni postaju treća strana spoja na slijepo, htjeli to ili ne.

Naime, nerijetko osoba koja nije zadovoljna izgledom potencijalnog partnera, podmuklo napusti spoj: primjerice, djevojci se ne dopada dečko, ili ne izgleda isto kao na fotki koju ima na Tinder profilu pa onda ona pričeka da on ode na toalet, i zatim pobjegne, kazavši barmenu da mu prenese loše vijesti.

“Jedna djevojka je jednom bila posebno dosjetljiva pa je kazala kako ide pronaći nestalu rukavicu. Naravno, nije se nikad vratila u pub”, dodao je Bryan.

A kada spoj na slijepo i doživi svoj kraj, i dalje ostaje materijala za smiješne situacije, a u njega definitivno spadaju oproštaji.

“Oproštaji su posebno dramatični, a cure su većinom te koje okrenu glavu kada ih dečko pokuša poljubiti. Takve situacije su neugodne i pomalo tužne. Dečki tada izgledaju kao psi koje se upravo spremate uspavati”, objasnio je slikovito Bryan.

Postoje i ekstremni slučajevi. Barmenica Carla jednom je vidjela curu koja je u jednom pubu u isto vrijeme bila na čak tri spoja na slijepo koja je dogovorila preko Tindera, dok su neke osobe toliko bezobrazne pa svoje nezadovoljstvo osobom s kojom su na spoju, pokažu tako da još ispred njih pregledavaju nove profile i potencijalne dečke i cure na aplikaciji.

Najbolji spojevi se pak prepoznaju po količini smijeha.

“Vidite li da se oboje dobro zabavljaju i da su stalno nasmiješeni, znate da je večer bila pobjednička za taj par”, objasnila je barmenica Kerryn.


 

Foto: Tportal
Tekst: Index


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close