Vijesti

BARAKUDE PRVI PUTA NAKON OSVAJANJA EUROPSKOG ZLATA OKUPLJENI NA ZAJEDNIČKIM PRIPREMAMA

Izbornik Tucak odlučio je iskoristiti pauzu u klupskoj sezoni i okupiti reprezentativce na pripremama u Zagrebu od 27. do 29. prosinca.


U glavni grad će uz 17 odabranih reprezentativaca doputovati i reprezentacija Crne Gore koja će im tih dana biti sparing-partner. U sklopu priprema, gledatelji će dobiti priliku pogledati i službenu prijateljsku utakmicu Hrvatska – Crna Gora 28.12. na zagrebačkim bazenima Mladost u 20:30 sati, uz besplatan ulaz.

– Nakon Europskog prvenstva ovo nam je prvo okupljanje i drago mi je da ćemo se vidjeti nakon toliko vremena. Odigrat ćemo trening utakmice s Crnom Gorom, što će nam dobro doći jer nas već u ožujku očekuje Svjetski kup. Trebamo se prisjetiti svega što smo radili tijekom priprema za Europsko prvenstvo. Istovremeno, ovo je i lijepa prilika nekim novim igračima da budu s reprezentacijom i osjete tu atmosferu. Veselimo se okupljanju, kao i svaki puta kada je reprezentacija u pitanju – rekao je kapetan reprezentacije Ivan Krapić.

Nakon ovog okupljanja reprezentacija se raspušta tek na kratko jer već 2. siječnja putuju u Mađarsku na pripreme s tamošnjom reprezentacijom.

Izbornik je sada u Zagreb pozvao 17 igrača:

 1. Marko Bijač
 2. Toni Popadić
 3. Ivan Marcelić
 4. Rino Burić
 5. Matias Biljaka
 6. Marko Žuvela
 7. Ivan Krapić
 8. Branimir Herceg
 9. Goran Grgurević
 10. Luka Bukić
 11. Loren Fatović
 12. Jerko Marinić Kragić
 13. Ante Vukičević
 14. Franko Lazić
 15. Konstantin Kharkov
 16. Andrija Bašić
 17. Filip Kržić
 18. Dario Rakovac

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close