Vijesti

Aplikacija blokira pijani poziv bivšima i sramotni Fejs status

Ova hit aplikacija zbog svojih originalnih mogućnosti postala je virtualni najbolji prijatelj i zaštitnik svima koji vole izlaziti, a svakako onima koji vole popiti koju.

Kome se od nas u sitnim noćnim satima nakon koje čašice previše barem jednom nije dogodio poziv ili poruka koji su se u tom trenutku činili kao odlična ideja, ali smo ujutro mislili suprotno?

Da je barem u tim trenucima postojalo nešto što će nas podsjetiti da je jutro pametnije od večeri i spriječiti da poruka neprikladnog sadržaja završi na pogrešnoj adresi.

Američki student Joshua Anton smislio je aplikaciju koja će se pobrinuti da sve takve situacije postanu stvar prošlosti. Drunk mode će u odabranom vremenu blokirati mogućnost poziva i slanja poruka na rizične brojeve, blokirati korištenje aplikacija poput Facebooka i Snapchata i podijeliti vašu trenutnu lokaciju s vašim prijateljima, kako bi vas u svakom trenutku mogli pronaći.

Dodatna mogućnost koja je oduševila stotinjak tisuća korisnika koji već koriste aplikaciju zove se Breadcrumbs. Oni najzaboravniji korištenjem te opcije moći će precizno saznati sve lokacije koje su posjetili večer prije i točno vrijeme u kojem su ih posjetili.

Aplikacija  je dostupna za iOS i Android platforme, uz poliranje postojećih obećava i još mnogo novih mogućnosti, a korisnici će se ubuduće pri izlasku morati pobrinuti samo da ne izgube mobitel.

Tekst/Foto: 24sata.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close