VijestiScena

Ante Cash i grupa Pavel ostvarili suradnju na pjesmi ” Mećava”

Velika glazbena želja Ante Casha se ostvarila! Suradnja s grupom Pavel je bila njegova jedna od rijetkih nepopunjenih kućica, a sada se to promijenilo.


Zajednički singl nosi naziv “Mećava”, tekst je pisao Ante Cash, glazbu Natko Smoljan, a aranžman potpisuju obojica glazbenika. Zanimljivi animirani video spot radio je Undertoon.

Pjesmu smo i radili s predumišljajem da bi oni mogli dobro sjesti i to se i dogodilo. Znam da je malo neočekivana pjesma što se tiče teme i zvuka, ali čisto da ne budem baš uvik klaun. Pjesma je utjeha svima koji proživljavaju teške trenutke života i skreće im pažnju na to da zlo nema zadnju riječ u našim životima i da Bog brine za svoje ovčice i kada se nama ne čini tako, kaže Ante Cash o novom singlu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close