Događanja

Ana Žagar i Ličke drvosječe nastupit će u Areni na velikom koncertu domoljubne glazbe

LAUDATO TV

Prvi veliki koncert domoljubne glazbe u organizaciji Laudato TV-a održat će se 13. siječnja 2024.


Ovaj događaj okupit će brojna poznata imena. Dosad su svoje sudjelovanje potvrdili: Mate Bulić, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Dražen Zečić, Meri Cetinić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Marko Škugor, Zaprešić Boys, kvartet Gubec i Rajko Suhodolčan, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Vokalisti trogirske katedrale, a ovom velikom koncertu pridružit će se i drugi.
Na koncertu će izvođači pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja, od hrvatskog sjevera i juga do hrvatskog istoka i zapada. Posjetitelje očekuju poznate pjesme, nezaboravni dueti, večer prepuna emocija, ponosa i zahvalnosti. Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, a redatelj Ivan Miladinov.
Laudato TV, koji je kao organizator koncerata ”Progledaj srcem” afirmirao suvremenu duhovnu glazbu, ovim događajem želi potaknuti i mlade autore na bavljenje domoljubnom tematikom i ljubavi prema svom podrijetlu, narječju i kraju.
“Vjerujemo da se i na ovaj način, ljubavlju prema domaćoj riječi i glazbi, može ohrabriti obitelji i mlade da ostaju živjeti i raditi u Hrvatskoj. Uz večer dobre glazbe, jedini cilj ovog koncerta je promicati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda koje se živjelo velikih datuma u hrvatskoj povijesti, ali i nedavno kada su Vatreni osvojili medalje na velikim prvenstvima”, izjavila je izvršna producentica koncerta ”Domu mom” Ksenija Abramović.
Kupnjom ulaznica pomaže se organizacija koncerta i rad obiteljske televizije Laudato TV.

 

Foto: YouTube screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close